dilluns, 26 d’abril del 2010

Llàgrimes pel final de “Lost”

Cada vegada falta menys pel final de Lost (previst pel 23 de maig), i la cadena ABC ja comença a escalfar motors per quan arribi aquest moment tan esperat com temut pels seus milions de seguidors. L’obsessió dels fans de la sèrie és tanta que fins i tot la pròpia cadena ha llançat un vídeo promocional on es mostra amb humor (i amb certa mala llet) el drama que segurament viuran tots aquests aficionats un cop la sèrie arribi al seu final, després de 6 temporades.

Així, per exemple, veiem un grup d’oficinistes que es miren els uns als altres amb la mirada trista i fent que no amb el cap. Un friki una mica crescudet observa la paret de la seva habitació (plena de teories sobre la sèrie) davant l’atenta mirada de la seva mare, que també està abatuda. Una dona madureta plora desconsolada abraçant una enorme foto d’en Sawyer com si fos un antic amor perdut per sempre. En la ment dels creatius de la cadena, aquests són alguns dels casos que poden passar d’aquí menys d’un mes.

I és que, com diu el text final del vídeo, “l’obsessió arriba a la seva fi”. Haurà valgut la pena tanta espera, o ens quedarem amb les ganes de més respostes? La resposta, d’aquí a ben poc.

4 comentaris:

  1. Jo ploraré també, però d'alegria perquè s'hagi acabat. La darrera temporada era realment per plorar.

    ResponElimina
  2. No et diré pas que no. Tinc la sensació que ho han emmerdat tot tant, que ara no saben com sortir-se'n. Per si de cas, ja s'han curat en salut i han dit que no tots els enigmes tindran resposta.

    ResponElimina
  3. Encara no he vist ni un sol episodi de la sisena temporada. La cinquena em va decebre una mica, sincerament.

    Per cert, serà l'endemà de la final de la Xampinyons Llik, oi?

    ResponElimina
  4. Sí Josep, a la cinquena van començar els viatges en el temps i la cosa ja va entrar al nivell de psiquiàtric, directament.

    I sí, serà l'endemà de la final de la Xampinyons, la que no jugarem... Tens tota la informació a l'última entrada del bloc, que acabo de penjar ara mateix.

    ResponElimina