dissabte, 26 de gener de 2013

Torna “Black Mirror”

Si sou seguidors habituals d’aquest bloc, recordareu que fa uns mesos vam parlar de Black Mirror, una mini sèrie de tres episodis que ens advertia (segurament de manera exagerada) dels perills que pot comportar la presència constant de la tecnologia a les nostres vides i la dependència que en tenim. Doncs bé, si us va agradar esteu (estem) d’enhorabona, perquè ben aviat en Charlie Brooker (foto) ens oferirà tres noves històries que barrejaran ciència ficció, sàtira i drama.

Igual que passava amb el primer lliurament, cadascun dels nous episodis ens presentarà una situació diferent que reflectirà, en paraules del seu creador, “la manera que vivim actualment i la manera que viurem d’aquí a deu minuts si no som prou hàbils”. Considerada com l’hereva de sèries com La dimensió desconeguda, Black Mirror ens trasbalsa, ens fascina, ens fa pensar i ens adverteix d’uns perills que qui sap si algun dia arribaran a ser reals.

Us deixo amb el tràiler de la segona temporada, i no us deixeu enganyar pel principi: no és l’anunci de les ofertes de cap companyia telefònica. Mireu-lo fins el final...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada