diumenge, 24 de febrer de 2013

“Game of Thrones”, nou pòster i tràiler


Falta poc més d’un mes perquè els fans de Game of Thrones veiem recompensada la nostra paciència amb deu nous episodis. Serà el 31 de març als USA (el 9 d’abril en territori ibèric), i pel que se sap aquest tercer lliurament estarà basat en la primera part de la novel·la Tempesta d’espases de George R.R. Martin. Això trenca amb la dinàmica que s’havia seguit fins ara (una novel·la-una temporada), ja que degut a l’extensió del text els productors de la sèrie s’han vist obligats a dividir-lo en dues temporades.

Per anar fent boca, ja tenim el nou pòster. Recordem que el de la primera temporada ens mostrava el malaguanyat Ned Stark assegut al Tron de Ferro, i que en el de la segona hi apareixia una mà agafant una corona. Ara podem veure l’ombra d’un drac volant, la qual cosa ens dóna una pista del que podrem veure: sembla que els “fills” de la Daenerys s’han fet grans.


I a més del pòster, també tenim el nou tràiler oficial de la tercera temporada. Fins ara només havíem tingut petits avanços de 10 segons, o material darrera les càmeres, o tràilers del tràiler. Prou. S’ha acabat. Us deixo amb les últimes imatges de la sèrie visualment més espectacular de la història.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada