dissabte, 3 de desembre del 2011

Adéu a “House”

Ja feia mesos que corrien els rumors, però finalment s’ha fet oficial: Hugh Laurie deixarà la sèrie House al final de la vuitena temporada, malgrat que és l’actor més ben pagat del moment (guanya 700.000 dòlars per episodi). I no només això, sinó que també ha manifestat que no tornarà a protagonitzar cap més sèrie de TV (tot i que no descarta escriure, produir, dirigir, o alguna activitat similar).

I és que el cas de Laurie i el seu personatge del doctor coix i tremendament antipàtic i irreverent, és un dels exemples més clars d’encasellament que podem trobar: la sèrie ha tingut un èxit tan gran i el seu personatge s’ha fet tan popular, que faci el que faci a partir d’ara sempre més serà el doctor House. A més, considera molt difícil que en una altra sèrie pogués no tan sols superar, sinó igualar, l’èxit del seu personatge: “Crec que he estat molt afortunat de tenir l’oportunitat que he tingut, però no puc esperar que passi dues vegades”, ha manifestat.

I a partir d’ara, què? Doncs segurament continuarà amb la seva carrera musical, estrenada el passat mes d’abril amb un disc de blues anomenat Let Them Talk (recordem que, a més d’actor, Laurie toca el piano, la guitarra, la bateria, l’harmònica i el saxòfon, a més de cantar). També tindrà més temps per acabar la seva segona novel·la, després de The Gun Seller (traduïda aquí com a Noche de perros), o bé per fer anuncis com el que podem veure actualment de L’Oréal. En qualsevol cas, els fans del seu personatge televisiu segur que el trobaran a faltar.

4 comentaris:

  1. No es lupus3/12/11 14:36

    No serà que abandona la sèrie, que ja no anava gaire bé, abans que s'enfonsi del tot?

    ResponElimina
  2. És possible, sí. També influeix el fet que té la dona i els fills a Anglaterra, mentre que ell es passa 10 mesos a Los Angeles gravant la sèrie; de fet, fa quatre anys va arribar a patir una depressió per aquest fet. I també crec que després de 8 anys el personatge està francament esgotat.

    ResponElimina
  3. De l'anunci de l'Oreal em fa molta ràbia que digui que té 45 anys i pico (o alguna cosa semblant) i a veure, 40 i pico ho entenc, però 45 i pico, no!!

    ResponElimina
  4. En té 52, de fet. Suposo que és una manera elegant de dir-ho...

    ResponElimina