dissabte, 18 de febrer de 2012

Heroi o traïdor?Fa uns dies, en el meu particular resum de l’any 2011, no vaig incloure a Homeland i uns dies després va guanyar el Globus d’Or com a millor sèrie dramàtica. El motiu és ben senzill: encara no l’havia vista, i una de les normes sagrades d’aquest bloc és que no parlo de res que no hagi vist abans i sobre el que pugui haver-me format una opinió pròpia.

Homeland ens explica la història de Nicholas Brody, un Marine nord-americà desaparegut en combat a l’Iraq feia vuit anys, que finalment és alliberat i torna al seu país com un heroi de guerra. Però l’agent de la CIA Carrie Mathison sospita que el militar pot haver estat convertit pels islamistes a la seva causa, i que en realitat el seu objectiu és ajudar a preparar un atemptat terrorista als Estats Units. Però, com demostrar-ho? Com fas creure a l’opinió pública que el seu nou heroi, tot un símbol de resistència i patriotisme, és en realitat un traïdor? I la pregunta més inquietant de totes: i si la Carrie té raó?

Encara és d’hora (porto només 4 o 5 episodis) per dir si realment es mereix ser proclamada com a millor sèrie de l’any passat, però sens dubte hi ha motius per pensar-ho. La història, les interpretacions i les sorpreses que (sens dubte) aniran apareixent fan pensar que efectivament ens podem trobar davant d’una de les grans produccions televisives del 2011. En tornarem a parlar ben aviat. De moment, us deixo amb el tràiler per anar fent boca.


2 comentaris:

  1. Brutal la sèrie. De les millors dels últims anys.

    ResponElimina
  2. Me n'alegro d'haver-la començat, doncs. Quan hagi vist la temporada sencera en tornaré a parlar.

    ResponElimina