dimarts, 23 d’octubre del 2012

Retorn a Kingsbridge


Ahir va fer exactament tres anys que vam parlar de l’adaptació televisiva del best-seller de Ken Follett Els pilars de la terra, i ja vam anunciar la possibilitat que la segona part de la novel·la (Un món sense fi) també tingués la seva versió per a la petita pantalla. Tal dit, tal fet. Cuatro estrena aquesta nit (22:30) la segona part d’aquestes èpiques aventures medievals, plenes de tots els ingredients que cal esperar en aquest tipus d’històries.

La cadena privada ha decidit jugar a un valor segur després d’obtenir les millors xifres d’audiència de la seva història amb Els pilars de la terra (un 24,2% de quota de pantalla). Igual que la seva predecessora, Un món sense fi també té vuit episodis i l’acció se situa dos segles després de la construcció de la catedral de Kingsbridge, la fictícia localitat anglesa on un nou grup de personatges haurà de fer front a la imminent guerra entre Anglaterra i França, a la terrible plaga de la Pesta Negra, a desastres naturals, injustícies i als desitjos de poder de la Corona i l’Església.


Pel que fa als protagonistes, cares conegudes com Miranda Richardson (la reina sonada de L’escurçó negre), Cynthia Nixon (una de les protagonistes de Sexo en Nueva York) o Ben Chaplin s’encarregaran de donar vida als personatges inventats per Ken Follett, que ja ha fet saber la seva satisfacció amb el resultat final. Pel que fa a la producció, més famosos: ni més ni menys que els germans Tony i Ridley Scott.

Els fans de les macro novel·les de l’autor gal·lès, doncs, estan d’enhorabona. Ara només cal veure si aquesta segona adaptació tindrà l’espectacular èxit de la primera. Mentrestant, continuen els rumors d’un possible tercer lliurament literari d’una de les nissagues medievals més venudes de la història.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada