dissabte, 13 d’octubre del 2012

“Homeland” busca nous arguments


Arriba la tardor, i amb ella l’estrena de noves temporades de les nostres sèries favorites. Una de les millors de la temporada anterior va ser sens dubte Homeland (guardonada recentment amb els Emmys a millor sèrie dramàtica, millor actor i millor actriu), de la qual ja vam parlar fa uns mesos. Al final de la temporada passada vaig mostrar els meus dubtes pel que feia a la continuïtat de la sèrie, i la meva por a que si l’allargaven perdria l’interès. Vistos els dos primers episodis, però, cal dir que els guionistes de moment se n’estan sortint prou bé a l’hora de mantenir l’atenció.

(Spoilers de la 1a temporada i de l’inici de la 2a. Esteu avisats)

Després de comprovar que no tenia raó en els seus arguments (o això li sembla), veiem com la Carrie s’està recuperant de la seva teràpia d’electroxoc cuidant l’hort a casa del seu pare, però de seguida els seus antics superiors es tornaran a posar en contacte amb ella per tal que els hi faci un favor (que en principi hauria de ser això i prou, però ja es veu que la cosa no quedarà aquí). Pel que fa a en Brody, després que fallés en el seu intent d’atemptat ja no es considera un terrorista i ara intenta ajudar Abu Nazir a nivell polític, ja que ha fet una bona amistat amb el Vicepresident nord-americà i fins i tot pot optar al seu càrrec en les properes eleccions. Però la seva nova vida com a congressista pot tenir les hores comptades, perquè en Saul descobreix el vídeo que va gravar just abans de l’atemptat fallit, on explicava les seves motivacions i conviccions per dur-lo a terme.


(Fi dels spoilers)

En aquest inici de temporada, Homeland està buscant noves vies i nous arguments per mantenir l’atractiu d’una primera entrega que va fregar la perfecció, i de moment ho està aconseguint. Però jo continuo pensant, i ho dic ara que només he vist els dos primers episodis, que no hauria d’anar més enllà d’aquesta segona temporada. L’argument de la sèrie tampoc dóna per allargar-la de manera excessiva; de moment, però, en seguirem gaudint perquè la qualitat, a tots els nivells, segueix sent altíssima.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada