diumenge, 8 de setembre del 2013

“Homeland” abans d’hora


Tot i que en teoria la tercera temporada de Homeland no comença fins el proper 29 de setembre, avui fa exactament una setmana que ja corria per Internet el primer episodi. Algun espavilat ha burlat els sistemes de seguretat? Tàctica comercial de la cadena Showtime per promocionar la nova tongada d’episodis? (recordem que amb Dexter -de la mateixa cadena- ja va passar el mateix). No volem ser malpensats, però recordem que el proper dia 22 es lliuren els Emmy, i a la sèrie no li anirà malament que se’n torni a parlar.

(Deixeu de llegir si no voleu saber de què va la tercera temporada)

El cas és que ja hem pogut començar de veure per on aniran els trets. L’episodi ha estat molt centrat en la compareixença de la Carrie davant d’un comitè especial del Senat, on se li demanen explicacions per l’atemptat a la seu de la CIA que va causar la mort de més de dues-centes persones (una Carrie, per cert, que ha deixat de prendre’s els medicaments per tractar la seva bipolaritat i que s’ha passat als remeis naturals -i a l’alcohol-). Sabem també que en Brody està en recerca i captura (no surt en tot l’episodi), que la seva insuportable filla ha intentat suïcidar-se (malauradament no ho ha aconseguit) i que en Saul cada vegada és un personatge més fosc. A què ve la declaració del final de l’episodi, tractant a la Carrie com una desequilibrada i explicant a tothom el seu afer amorós amb en Brody? Què busca amb això?

Les respostes a tot això i molt més, a partir de finals de setembre. Us deixo amb el tràiler oficial d’aquesta tercera temporada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada