diumenge, 29 de setembre del 2013

Robert de Niro substitueix James Gandolfini

Fa unes setmanes, els aficionats a les sèries de TV en general i a The Sopranos en particular ens despertàvem amb la inesperada notícia de la mort d’en James Gandolfini, inoblidable intèrpret de l’immortal Tony Soprano en una de les millors sèries (per mi, la millor) que ha donat mai la indústria televisiva.

Un dels projectes pendents del genial actor nord-americà era protagonitzar el remake americà de la sèrie britànica Criminal Justice, on donava vida a un advocat que ha de defensar un home acusat d’assassinar la seva amant, tot i que ell no recorda haver-ho fet. La nova versió d’aquesta producció de l’any 2008 va quedar en un estat d’incertesa després de la prematura mort de Gandolfini, però ara sembla que la cadena HBO ha reprès el tema perquè ja han trobat un substitut. I quin substitut! Ni més ni menys que Robert De Niro, sens dubte un dels millors actors de la història però que (tot s’ha de dir) fa anys que no protagonitza cap pel·lícula destacable, més aviat el contrari.

De fet, el pas de l’actor novaiorquès del cinema a la televisió s’uneix al que ja han fet molts altres actors i actrius abans que ell (Kiefer Sutherland, Glenn Close, Dustin Hoffman, ...), la qual cosa confirma una vegada més que estem vivint una autèntica edat daurada del mitjà televisiu. Serà aquesta l’oportunitat que De Niro estava esperant per tornar a dalt de tot? Esperem que sí, i n’estarem molt pendents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada