dissabte, 22 de febrer del 2014

“Game of Thrones”: a punt per la quarta


Els milions de fans de Game of Thrones esperen el dia 6 d’abril amb candeletes, ja que és la data marcada per l’inici de la quarta temporada als EE.UU. Com és habitual i lògic, la cadena HBO ja ha començat a promocionar-la amb un parell de vídeos que, com sempre, ens posen les dents llargues i ens permeten començar a veure algunes de les trames d’aquest quart lliurament de deu episodis, que es basaran en la segona meitat del llibre A Storm of Swords (“Tempesta d’espases”) de George R. R. Martin, a més de tenir un primer contacte amb alguna cara nova.

David Benioff, el showrunner de la sèrie, ha manifestat que la quarta temporada superarà a la tercera, i que els últims tres episodis contindran escenes que “portem molt temps esperant fer”. De moment hem pogut veure dos tràilers. Aquest és el primer:



I aquest el segon:



A més dels vídeos, us deixo amb una espectacular creació artística que s’ha pogut veure fa molts pocs dies pels carrers de Londres. Els aficionats de la sèrie ben segur que reconeixeran de què es tracta. I si feu clic a sobre, la podreu veure amb més detall.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada