dilluns, 26 de maig del 2014

Dues curiositats de “Game of Thrones”



Un dels molts atractius de Game of Thrones és, sense cap mena de dubte, la seva banda sonora. L’excel·lent partitura del compositor alemany Ramin Djawadi, amb uns aires medievals i èpics que casen perfectament amb la temàtica, va ser un èxit instantani i un dels elements més identificatius de la sèrie. Per si encara queda algun despistat, aquí la teniu:



La música amb la que comencen tots els episodis de l’espectacular producció de la cadena HBO ha esdevingut tan famosa que actualment ja se n’han fet diverses versions (fins i tot algunes paròdies). I de ben segur que una de les més curioses és la que ha creat un tal Dan Newbie fent servir copes de vi, una paella i una garrafa d’aigua. Pel que sembla no és la primera vegada que s’atreveix amb aquest mètode de versionar temes populars, i a YouTube es poden veure algunes de les seves creacions. El resultat és aquest:



Per altra banda, us heu plantejat mai com seria Game of Thrones si la factoria Disney decidís fer-ne la seva versió? De moment podem donar per segur que el sexe desapareixeria del tot, la violència es veuria notablement reduïda i les intrigues de palau... bé, això potser no variaria gaire. I els personatges, com serien? Doncs aquí en tenim una mostra, gràcies a la feina dels artistes Fernando Mendonça i Anderson Mahanski. (Nota: podeu fer clic a les imatges per veure-les més grans)

Daenerys Targaryen


Cersei Lannister


Tyrion Lannister

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada