dimecres, 13 de gener del 2010

Martin Scorsese es passa a la TV

Fa gairebé un any es van començar a sentir veus que deien que el llegendari director de cinema Martin Scorsese tenia pensat entrar en el món de la televisió amb una sèrie sobre gàngsters ambientada als anys 20 a Atlantic City, en plena llei seca. A partir d’aquí, els rumors eren tots negatius: que el projecte es cancel·lava degut a la crisi, que Scorsese tenia càncer de pròstata, etc.

Finalment la sèrie es dirà Boardwalk Empire (alguna cosa així com "L'imperi del passeig marítim") i l'emetrà ni més ni menys que la cadena HBO, que ja anuncia al seu web que s'estrenarà la tardor de 2010 amb una primera temporada de 12 episodis. També sabem que Scorsese ha dirigit l’episodi pilot i que segurament continuarà implicat creativament en la producció, que el protagonista serà Steve Buscemi i que l’encarregat d’adaptar el guió (a partir del llibre de Nelson Johnson) serà Terence Winter, que ja va ser guionista i productor de The Sopranos.

Amb aquesta reunió de noms i amb l’HBO al capdavant de tot plegat, jo ja estic ansiós per saber el dia i l’hora de l’estrena. Us deixo amb la promo oficial de la sèrie, que ahir mateix es va emetre als EE.UU.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada