divendres, 29 de gener del 2010

El principi de la fi



Ja falta menys per que comenci un dels fenòmens televisius (segurament EL fenomen televisiu) de l’any. Si us penseu que estic parlant de l’operació d’estètica de la Belén Esteban, us heu equivocat de bloc: parlo, evidentment, del començament de la sisena (i última) temporada de Lost.

Aquí teniu totes les dades que ha de saber qualsevol aficionat a la sèrie:

- L’estrena de l’última temporada serà (als EE.UU.) el proper dimarts 2 de febrer. És fals que s’estreni simultàniament a tot el món, com s’havia dit en alguns webs.

- L’endemà dia 3 ja es podrà veure a Espanya, en versió original subtitulada en castellà, a través de la “taquilla” de Digital Plus.

- El dimarts dia 9, a les 21:30, s’emetrà el primer episodi doblat en castellà per les cadenes Fox (dial 21) i Fox HD (dial 116).

- Si no voleu (o no podeu) pagar i heu d’esperar a veure-ho en obert, ho podreu fer el mateix dimarts 9 de febrer, a les 22:15, per la cadena Cuatro i doblat en castellà. En principi la sisena temporada s’emetrà sencera en obert, sense els maltractaments que va patir a TVE, on amb tants canvis d’horari, format i cadenes els espectadors van acabar més perduts que els protagonistes. Cuatro, a més, emet cada dia episodis antics i té previst emetre diversos reportatges amb material inèdit filmat durant la seva visita al lloc de rodatge de la sèrie.

- L’última temporada de Lost tindrà 18 episodis que s’emetran sense interrupcions al llarg de 16 setmanes (perquè el primer i l’últim episodi seran dobles).

- L’episodi final s’emetrà el 23 de maig de 2010 i al mateix temps a EE.UU. i a Espanya, un fet fins ara inèdit. Ara mateix no està clar que es pugui emetre amb subtítols o doblat, però és possible. Sembla ser que Cuatro organitzarà alguna mena d’acte social en més d’un punt del país per acomiadar el principal fenomen televisiu dels últims anys.

Us deixo amb una de les promocions de la sèrie que està fent la cadena americana ABC. Atenció, perquè cap al segon 13 del vídeo es poden veure les primeres imatges inèdites de la sisena temporada. Que ho gaudiu!


4 comentaris:

  1. Crec sincerament que Einstein s'hauria marejat amb tant salt al temps, endavant i endarrere, i ni el mateix Hawkins des de la seva cadira tunejada tindria collons d'entendre què passa amb la Kate i en Jack, i tot l'enrenou de desapareguts que apareixen i van i vénen aleatòriament.

    La miraré perquè ja m'han colat les anteriors, i perquè la Kate em va trucar anit suplicant que me la miri (la sèrie).

    Bona redacció, interessant el blog.

    ResponElimina
  2. Com ja he dit, a vegades estan més perduts els espectadors que els protagonistes. S'ha de reconèixer que és summament entretinguda, però s'haurà de veure si els guionistes podran donar respostes a totes les preguntes que han anat plantejant. Serà molt difícil, per no dir impossible, un final que complagui a tothom.

    Ah, això de la Kate és mentida perquè anit va estar tota l'estona amb mi i no va trucar a ningú. De fet, va parar el mòbil i tot.

    ResponElimina
  3. Perdoneu els dos, pero en Jack abans d'ahir, mentres sòpavem, va trucar a la Kate per convidar-la a sopar a casa, doncs no està passant per un bon moment, fa poc que s'ho ha deixat amb el novio... però tranquils, la pròxima vegada si voleu us convido a sopar a vosaltres també i us la presento. ;)
    Que disfruteu de la sisena temporada !

    Marta

    ResponElimina
  4. Clar, la Kate s'ho ha deixat amb el nòvio perquè m'ha conegut a mi. Aiiiiiii Marta, que no t'ho expliquen tot...

    La sisena temporada ha començat tan embolicada com va acabar la cinquena. Encara els hi queden uns quants episodis per solucionar temes, però de moment només fan que liar-la més.

    ResponElimina