dimecres, 6 de gener del 2010

TV3 estrena "Danys i perjudicis"

Quan encara estem esperant que TV3 estreni Fringe, que havia de ser una de les principals apostes de la temporada de tardor, avui mateix ens assabentem que demà dijous, a les 21:35 hores, podrem començar ja a gaudir d’una de les millors sèries d’aquests últims temps: estem parlant de Damages, que pels espectadors catalans serà “Danys i perjudicis”.

Aquesta producció de la cadena americana FX ens explica la lluita de la prestigiosa advocada Patty Hewes (interpretada per una excepcional Glenn Close) contra el multimilionari Arthur Frobisher (Ted Danson), responsable d’haver deixat a l’atur milers de persones després de vendre’s la seva empresa. Però això només és la punta de l’iceberg, perquè en aquesta sèrie tothom té coses a amagar i només de començar ja veiem que hi ha hagut un misteriós assassinat que sembla implicar la nova ajudant de la Patty, la jove i prometedora advocada Ellen Parsons.

Una sèrie recomanable com poques, de la qual no ens podem perdre ni un detall i on els flashbacks tenen tant de protagonisme com els personatges de carn i ossos, perquè a mesura que passa la sèrie i anem tenint més informació, un mateix flashback pot tenir molts significats diferents. Com que ja n’havíem parlat fa uns mesos, si voleu més informació només heu de fer clic aquí. Gaudiu-la, val molt la pena!

2 comentaris:

  1. Gràcies per la recomanació! De moment, pinta molt bé!

    ResponElimina
  2. I més bé que pintarà! No et perdis cap detall, perquè a mesura que vagi avançant la sèrie tot té la seva importància.

    Per cert, a partir del dijous que ve l'horari d'emissió són les 22:30.

    ResponElimina